More Living Café – lækre råvarer og hyggelig stemning

Mød Chris, som er køkkenchef hos More Living Café.

Vi har sat kokken i stævne til en snak om lækre råvarer, hjertevarme og fremtidsdrømme.

16. november 2022

Mød Chris, som er køkkenchef 
hos More Living Café. Vi har sat 
ham i stævne til en snak om 
lækre råvarer, hjertevarme og fremtidsdrømme.

Hvad kan du bidrage med til MLC?

”Jeg vil gerne bidrage til More Living Café ved at skabe nogle rammer og en struktur, som er på linje med ambitionerne med stedet: Ander
ledes god mad, lækre råvarer, god stemning og masser af hjertevarme. Jeg vil gerne skabe et sted, hvor jeg
 selv har lyst til at komme. Sådan et sted manglede i Solrød”.

Hvordan har borgerne taget imod MLC?


”Borgerne går op i trends som f.eks. smoothies og juice, men på et niveau, hvor alle kan være med. Vi er blevet taget rigtig godt imod. Der har været travlt, og vi har allerede faste kunder. Vi skal være gode hver dag for at vise borgerne, at de kan regne med kvaliteten – det tager tid at bygge en trofast kundeskare op”.

Hvad er dine ambitioner med MLC?


”På sigt håber jeg, at folk vil lære at bruge centret mere om aftenen. Men Solrød er en børnefamiliekommune, så det er svært at lokke borgerne ud om aftenen. Vi satser også på selskaber, og vi vil gerne have endnu mere fat i de erhvervsdrivende. Vi har f.eks. frokostordninger et par gange om ugen og allerede nu fået bookinger til konfirmation og en fødselsdag”.

Hvad er dine egne favoritter på menukortet?

”Mine livretter er Croque Monsieur eller Croque Madame, som også er en af kundernes favoritter sammen med Spinatvafler og vores Spicy Chicken Bowl”.

 

Foto: Chris Ladegaard Stryger har boet i
 Solrød i 1,5 år. Han har arbejdet på n
ogle af de fineste restauranter i landet, men med små børn i huset, har han priori­teret et arbejdsliv med mindre aftenarbejde.

Del med dine venner

Læs også

Det sker lkalt

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share